Concept Dutchess of spring

Lammetjes in de wei, jonge koeien die weer springend voor het eerst naar buiten gaan, de lente is begonnen! Tijd voor een frisse, vrolijke en kleurrijke modeshoot met klasse.

Deze lente en zomer staan helemaal in het teken van kleur. Weg met spijkerbroek en de donkere winterkleuren en tijd om de meest gewaagde kleuren in huis te halen. Van mierzoete kleuren naar heerlijk frisse kleuren tot een combinatie hiervan. Dat het vrolijkheid oproept, zal duidelijk zijn. Daarnaast kan het ook zeker een chique uitstraling hebben. En dat heeft deze serie ook nodig. De serie heeft een high fashion uitstraling nog. Dat samen met jonge dieren, die juist een schattige uitstraling hebben, maakt de serie vervreemden en daarom ook mooi.

Het zal een chique serie worden, maar nog wel toegankelijk. Er moet een goede combinatie worden tussen het hoge segment fashion en een tikkeltje humor. De styling moet hier op afgestemd zijn. Betekent dus mooie en creatieve stukken die eruit springen.

Op het moodboard komt het te commercieel naar voren. Dat wil ik voorkomen door de styling wat uitbundiger te laten zijn. Ook haar en make-up zullen zeker niet commercieel zijn.

Concept Dutchess of Spring