Concept A writers story

De winterserie geïnspireerd op de ontwerper van Azzedine Alaïa zal gaan over een sterke vrouw.

De vrouw is een schrijfster, die haar inspiratie haalt uit haar omgeving. Ze heeft hier veel voor moeten doen en moeten opgeven. Nu ze zover is gekomen, wil ze er ook van genieten. In veel dingen is ze heel normaal gebleven, het enige waar ze in doorslaat is haar uiterlijk. Waar ze ook heen gaat, zelfs in haar eigen huis draagt ze dure jurken, haar haar en make-up zit altijd perfect. Ze woont in een huis bij het water, met een prachtige tuin.

Voor de locatie heb ik een huis nodig, die warmte uitstraalt en aan het water staat. Bij het huis moet een mooie tuin zitten, waar een hangmat of luxe hangstoel in staat. Het huis moet bij een brug staan. Deze brug is bij voorkeur modern en stijlvol. Het zou leuk zijn wanneer er ook een bootje bij het huis ligt.

Qua styling: Geïnspireerd op Azzadine Alaïa. Vooral strakke jurken die de vormen van het model goed uit laat komen (zie moodboard, laat je inspireren)

Haar en make-up: zie moodboard, het haar zowel los als vast, make-up vrij neutraal, met een donkerder accent op de ogen.
Locatie: Olderberkoop (prachtige tuin!! Echt precies wat deze serie nodig heeft, wellicht mogen we ook gebruiken maken van het huis of er omheen)

A Writers Story